Základní škola Lubná - Sebranice a Mateřská škola Lubná
Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Aktuality ZŠ > Slavnostní zahájení školního roku 2022/2023

Slavnostní zahájení školního roku 2022/2023



Datum konání:
1.9.2022

V pondělí 1. září jsme se sešli v kulturním domě v Sebranicích, abychom společně zahájili nový školní rok. Programem nás premiérově provázel Mgr. Zdeněk Přiklopil, který přivítal všechny přítomné. Pozvání přijali zástupci obcí (starostka obce Sebranice Lenka Karalová a starosta obce Lubná Josef Chadima), za místní farnost P. Ladislav Kozubík, za Lubenské ženy Marta Sýkorová a Jana Grundová.

Paní ředitelka Mgr. Jitka Kučerová přivítala všechny přítomné, zvláště 18 nových prvňáčků, a představila novou paní učitelku Mgr. Olgu Klímovou a asistentku pedagoga Jitku Jirkovou.

Poté se ujali svého úkolu žáci 9. třídy. Ti představili na pódiu nové prvňáčky, kterým jejich třídní učitelka Mgr. Markéta Andrlová a členky svazu Lubenských žen předaly drobné dárky. Celý program doprovodil svými písněmi pěvecký sbor Lubenika pod vedením paní učitelky Bc. Petry Kubátové Šiškové.

Na slavnostní ceremoniál ještě navázalo setkání prvňáčků v jejich třídě, kde poprvé zasedli do školních lavic. Žáci starších ročníků se rozešli domů, aby si ještě užili zbytek volného dne.

DSC04188a.jpg

DSC04206.JPG